sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Lankalauantai

Lilluntaa kylpylässä ja pipejen testailua. Niistä koostui lankalauantai. Tapahtumavastaavamme Toni yhdessä Marikan kanssa järjesti myös olympiahenkistä yhteisohjelmaa. Lajeina pulkkaravit, halkojen pinoaminen ja tarkkuusheitto. Kisat jatkuvat vielä tänään. Jännä nähdä, ketkä muodostavat voittajaparin. Tyylillä on tälläkin kertaa vedetty, ehkä hiukan myös taidolla.

Kylpylässäkin oli osalla porukasta mukavaa, rentoa meininkiä, vaikka kylpylän pieni kokoisuus yllätti.
Savusauna oli virkistävä kokemus, kuten myös ulkoallas. Lisäksi eräät meistä kylpylään tullessaan lähtivät etsimään suihkua ja ulospääsyä altaalle. Koska pukukopitkin olivat periaatteessa yhteiskäytössä, niin eipä alkuun paljon ihmetelty, että vastaan käveli muutamia alastomia miehiä. Ilmeet vääristyivät vain kummallisemmiksi, kun tajusimme olevamme nudistipuolella. Saunaosastolla oli suuri uima-allas, jossa miehet polskivat alasti. Viimeinen tikki taisi olla pitkälettinen adonis, joka vinkkaili silmää.
 Loppuilta sujui rennoissa merkeissä, yhteistä aikaa viettäen. Vielä viimeisen päivän vietämnne yhdessä, niin pääsiäisolympialaisia, kuin tuubinkia odotellessa.2 kommenttia:

  1. Vautsivau! Kyllä tellä kivvoo on ollu! :) ehotuksia tälle blogille olis, että olisko mahollista laittaa semmonen laatikko, että vois liittyä lukijaksi. :)

    VastaaPoista