maanantai 1. huhtikuuta 2013

Viimeistä viedään

Viimeinen kokonainen päivä saapui ja ilmassa oli havaittavissa pientä haikeaa fiilistä, jonka jokainen pyrki peittämään ja nauttimaan hetkestä. Olympialaisrastit vietiin loppuun. Lajeina käytiin vielä omenaviesti, mehun nopeusjuonti ja etova Pelkokertoimesta suuntaa hakenut syöntikilpailu. Kisaparit selviytyivät kaikki mallikkaasti jokaisesta tehtävästä.

Videoterveiset lähetimmekin jo tubingista, jonne koko porukka lähti mukaan. Sisähallilumi ei luistanut kaikkien mielestä ihan niin hyvin, kuin olisi toivonut. Toisten mielestä kyyti oli turhankin kova. Olipa vauhdista mitä mieltä vaan, hauskaa tuntui olleen kaikilla!

Illalla kokoonnuttiin vielä syömään yhdessä. Osa lähti ottamaan viimeisiä löylyjä ja porekylpyjä. Ensimmäiseen iltaan verrattuna ihmiset alkoivat olla jo hiukan väsyksissä ja valuivat hiljalleen nukkumaan. Olihan aamulla edessä kotimatka.

Maanantai valkeni ja mieli teki jäädä Vuokattiin vielä pariksi päivää. Kuitenkin kun kamat oli pakattu kyytiin ja auto lähtenyt liikenteeseen, totesimme ainakin omien matkatovereitteni kanssa, että oikeastaan on ihan kiva päästä takaisin kotiin. Nyt on taas mitä muistella, kunnes jälleen tavataan.

Koko porukka
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti