tiistai 16. heinäkuuta 2013

Perhekurssi 2 päivä 1

Kesän toinen perhekurssi Kopolassa on startannut! Teema on sama kuin edellisellä kurssilla. Eri työntekijät ja kurssilaiset tekevät siitä kuitenkin erillaisen.

Ensimmäinen kokonainen kurssipäivä takana.
Lähdimme aamunavauksen jälkeen,joka muuten toimi nimellä "Kanaemon aamunavaus" patikoimaan kotosuomesta esteradan merkeissä kohti Afrikkaa. Afrikassa näimme norsuja, joista pitkän kilpailun jälkeen löysimme mahtavimman,komeimman,kauneimman ja tylikkäimmän norsun. Afrikan tähteäkin etsittiin ja aika moni löysi tämän himoitun tähden. Liekkö jotkut varkaat tanssineet sadetanssia, kun yht äkkiä niskaamme osui sade. Tämän takia jouduimme siirtymään savimajaamme askartelemaan itsellemme uudet korut sekä yritimme löytää keinotekoista Afrikantähteä paikallisen lautapelin muodossa.
Polttavaa palloakin kerkesimme väistelemään, sekä juoksimme nukkuvia leijonia karkuun,koska mölyapinamme,eli muksut,herättivät kyseesä olevat leijonat.
Nyt kun touhukas päivä alkaa olla ohi, on aika päästä tutustumaan paikalliseen saunakulttuuriin ja pulahtaa Saharan armottoman kuuman autiomaan keitaan veteen.
huomenna katseemme siirtyvät kohti Brittilää,eli Englantiin. Luvassa varmasti englantilaista kulttuuria hevosineen ja Maija Poppasineen. Taitaa joukosta EHKÄ löytyä muuan velho-poikanenkin.... Ken tietää. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti